menu

MAAK KENNIS MET JOLENE

JOLENE
LIJKT OP: WHIPPET LAB CROSS
GESLACHT: VROUWELIJK
LOCATIE: CYPRUS
GESCHATTE LEEFTIJD: 1.6 JAAR
GROOTTE: MEDIUM
OVER JOLENE

ZINDELIJK

Ja

GEZONDHEID

goed, maar ik heb medicijnen nodig

VERKIEST EEN THUIS MET

liefde, knuffels en wandelingen

MAAK KENNIS MET JOLENE

Hallo, ik ben Jolene, een mooie Whippet / labrador kruising met een al even mooie persoonlijkheid. Omwille van mijn zachtaardige en kalme karakter, ben ik de ideale familiehond.

Mijn geschatte geboortedatum is augustus 2019. Ik weeg ongeveer 16 kg voor de volgende afmetingen: SH 51 cm / H 64 cm / L 81 cm.

Ik ben op zoek naar een permanente thuis vol liefde en vrolijkheid. Een thuis waar mijn mensenvrienden net zoveel genieten van wandelingen in de natuur als ik, maar er ook van houden om thuis wat van de rust te genieten.

Hoewel ik een enige hond kan zijn, zou ik het toch leuker vinden als er al een hondenvriendje in mijn nieuwe thuis woont.
Een tijdje terug werd ik gebeten door een zandvlieg en heb ik Leishmania gekregen. Hiervoor ben ik behandeld en de ziekte is nu latent en onder controle. Leishmania is controleerbaar en NIET levensverkortend als het correct opgevolgd wordt. Ik moet wel elke dag (goedkope) medicatie innemen en dit levenslang, zodat de ziekte latent en onder controle blijft. Het reddingsteam weet veel over Leishmania (dat trouwens niet overdraagbaar is) en zij hebben me verteld dat ik me geen zorgen moet maken. Als ik twee keer per jaar mijn bloed laat testen, zodat de behandeling opgevolgd kan worden, ga ik een lang en gelukkig leven kunnen leiden!

LET'S HOME THEM ALL